Bu fuara sadece 18 gün kaldı !!

Sizde bu fuarda yerinizi alın..Lütfen fuara katılmadan önce organizatörün web sitesinden bilgilerini kontrol ediniz!
fuarlar arasında rahatça dolaşın bir önceki  Boya ve Kimyasal  fuarı bir önceki Boya ve Kimyasal fuarı
Fibo Koln
bir sonraki  Boya ve Kimyasal fuarı bir sonraki Boya ve Kimyasal fuarı
Çin Canton Fuarı (Canton Fair)
fuar resmi

NEFTEGAZ

Petrol ve Gaz Endüstrileri için 21. Uluslararası Ekipman ve Teknoloji Fuarı
15~18 Nisan 2024  |  RUSYA - Moskova
RUSYA- Moskova
Fuar Kodu :
24950
Fuar Tarihleri :
15~18 Nisan 2024
15.04.2024 - 18.04.2024
ss
fuarı hatırlat
Ülke - Şehir :
RUSYA - Moskova harita-map En iyi Moskova otellerini görün Anlık Moskova uçak seferlerini görün
Sektör :
Boya ve Kimyasal
Ürünler :
Petrol ve gaz arama, Petrol ve gaz sahası geliştirme, Açık deniz saha geliştirme için ekipman ve teknoloji, Petrol, gaz, petrol ürünleri toplama, taşıma ve depolama, LNG: üretim, ulaşım, dağıtım ve kullanım, yatırım, Petrol ürünlerini taşımak için özel araçlar, Petrol ve gaz işleme, petrokimya, Petrol, gaz, petrol ürünlerinin teslimatı ve dağıtımı, Dolum istasyonları için ekipman ve teknoloji, Servis, bakım ekipmanı ve teknolojisi, ACS, test ekipmanı, Petrol ve gaz endüstrisi için BT, Yakıt ve enerji sektörü için elektrikli ekipman, Petrol ve gaz tesislerinde güvenlik, İş sağlığı ve güvenliği, güvenlik sistemleri, yangın önleme ekipmanları, Jeolojik ve jeofizik araştırma. Petrol ve gaz arama, petrol ve gaz taşıyan alanların ve yerel nesnelerin entegre değerlendirmesi, rezerv tahmini. Karada ve denizde petrol ve gaz kuyusu inşaatı. Yatay kuyu sondajı. Ekipman ve teknolojiler. Petrol ve gaz sahası geliştirme. Gelişmiş yağ geri kazanımı için yatak stimülasyonu yöntemleri. Ekipman ve teknolojiler. Petrol ve gaz toplama ve arıtma. Petrol, gaz ve petrol ürünlerinin nakliyesi ve depolanması. Boru hattı inşaatı ve bakımı tekniği ve teknolojisi. Tanklar ve tank çiftlikleri. Petrol, petrol ürünleri ve sıvılaştırılmış gazın taşınması için araçlar. Pompalar, kompresör ekipmanı, pnömatik, tahrik dişlileri, yağ ve gaz kompleksi motorları. Kilitleme ve düzenleme tertibatları. Borular. Petrol ve gaz işleme ve petrokimya endüstrisi. Ekipman ve teknolojiler. LNG: üretim, ulaşım, dağıtım ve kullanım, yatırım. Açık deniz birimleri de dahil olmak üzere petrol ve gaz endüstrisi için tesislerin inşaatı. İnşaat makineleri. Petrol ve gaz endüstrisi için güç ve elektroteknik ekipman. Kablolar. Kaynak ekipmanı. Petrol ve petrol ürünleri taşımacılığı için petrol ve gaz üretimi ve petrol arıtma endüstrileri için kimyasal reaktifler, katkı maddeleri ve malzemeler. Petrol ve gazın sondajı, üretimi, toplanması, nakliyesi, depolanması ve işlenmesi için otomatik kontrol sistemleri ve telemekanizasyon. Enstrümantasyon. Ölçüm güvencesi araçları. Korozyon önleme. Ekipman ve boru hatlarında korozyon önleme. Korozyon önleyicileri. Üniteler ve yalıtım malzemeleri. Ekoloji: bilimsel araştırma, teknolojiler, ekipman, enstrümantasyon. Modern çevresel izleme sistemleri. Atıkların işlenmesi ve işlenmesi. İş güvenliği, güvenlik sistemleri ve yangın güvenliği ekipmanları. Laboratuvar gereçleri ve analitik enstrümantasyon, mobilya. Mobil laboratuvarlar. Mobil üretim binaları ve kabinleri. Petrol, gaz ve petrol ürünleri teslimat ve satışı. Dolum istasyonları. Petrol ve gaz endüstrisi gelişiminin ekonomik araştırma ve analizi. Yeni ekonomik koşullarda endüstri yönetimi, yasal ve mali düzenleme konuları. Bilimsel araştırma ve tasarım. Proje değerlendirmesi. Petrol ve gaz endüstrisi için BT.
Organizatör :
Expo Centre
Web :
www.neftegaz-expo.ru/en
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.
Teşvikler :
Teşvikli İŞ & FUAR Gezileri için Uygulama Usul ve Esaslar.!!
Email :
info@fuartakip.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.