Bugün bu fuarın son günü!

Fuara yine de katılmak istiyorsanız, fuara katılmadan önce organizatörün web sitesinden fuarın bilgilerini kontrol etmeyi unutmayınız!
fuarlar arasında rahatça dolaşın bir önceki  Plastik Kauçuk  fuarı bir önceki Plastik Kauçuk fuarı
COMPOSITE-EXPO
bir sonraki  Plastik Kauçuk fuarı bir sonraki Plastik Kauçuk fuarı
ChinaPlas 2024
fuar resmi

POLYURETHANEX

Poliüretan Üretimi, Hhammadde, Ekipman ve Teknolojileri Fuarı
26~28 Mart 2024  |  RUSYA - Moskova
RUSYA- Moskova
Fuar Kodu :
24947
Fuar Tarihleri :
26~28 Mart 2024
26.03.2024 - 28.03.2024
ss
fuarı hatırlat
Ülke - Şehir :
RUSYA - Moskova harita-map En iyi Moskova otellerini görün Anlık Moskova uçak seferlerini görün
Sektör :
Plastik Kauçuk
Ürünler :
Poliüretan Üretimi için Hammaddeler: Poliüretan katkı maddeleri, renklendiriciler, dolgu maddeleri, Her tür esnek, sert ve mikro hücreli köpükler için katalizörler ve yüzey aktif maddeler, Poliüretan kaplamalar, yapıştırıcılar, sızdırmazlık malzemeleri ve elastomerler için iyileştiriciler , Polioller, İzosiyanatlar, Alev geciktiriciler, Esnek kaplamalar PUR/PIR panelleri, Dökülebilir bileşikler, Döküm reçineleri, PU sistemleri, Stabilizatörler, Ayırıcı maddeler, Sistem evi ve şişirme maddeleri PU makine ve ekipmanları:, Akış ölçümü, Dişli pompalar, Vidalı pompalar, Aktarma dişli pompaları, Yüksek basınçlı ısı eşanjörleri ve statik karıştırıcılar, Yüksek ve Alçak basınç ölçüm ve karıştırma makineleri, İşleme makineleri; PU işleme makineleri, fabrikaları ve kalıpları, Tesis inşaatı, Test ekipmanı: Akış ölçerler, Nihai ürünler: Sözleşmeli contalama, Filtreler, Özel bölüm: Yapıştırıcılar ve Sızdırmazlık Maddeleri, Yapıştırıcı ve sızdırmazlık maddesi üretimi için hammaddeler ve bileşenler, Yapışkan malzeme üretim teknolojileri, Sızdırmazlık ve yapıştırıcı bileşikleri: eriyik yapıştırıcılar, poliüretan yapıştırıcılar, hibrit sızdırmazlık malzemeleri, epoksi yapıştırıcılar, yapıcı yapıştırıcılar, vb. Paketleme ve depolama, Yapışma ve mühürleme için aletler, Yapışma ve mühürleme teknolojileri, Yapışma için yüzeylerin ön işlemi
Organizatör :
Mir Expo
Web :
polyurethanex.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.
Teşvikler :
Teşvikli İŞ & FUAR Gezileri için Uygulama Usul ve Esaslar.!!
Email :
info@fuartakip.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.